QR kod
CCleaner

CCleaner

6.09.10300 autor Piriform
(0 Recenzira) studeni 20, 2023
CCleaner

Posljednja verzija

Verzija
6.09.10300
Nadogradnja
studeni 20, 2023
Autor
Piriform
Kategorije
Uslužni
Platforma
Windows
Veličina
NA
Preuzimanja
660
Licenca
Freeware
Naziv
CCleaner
Izvješće
Prijavi problem
Download (NA)

Detaljnije o CCleaner

CCleaner je jednostavan i učinkovit alat za čišćenje računala, posebno za osnovno održavanje i optimizaciju prostora na disku. Međutim, korisnici trebaju biti oprezni prilikom čišćenja registra i pažljivo koristiti napredne značajke kako bi izbjegli potencijalne probleme. U konačnici, CCleaner pruža korisnicima mogućnost održavanja i optimizacije računala.

Prednosti:

  1. Čišćenje Sustava: CCleaner je poznat po učinkovitom čišćenju nepotrebnih datoteka i privremenih podataka s računala. To uključuje privremene datoteke preglednika, cache datoteke, i druge nepotrebne elemente koji mogu zauzimati prostor na disku.

  2. Brza Analiza i Čišćenje: CCleaner omogućuje brzu analizu i čišćenje, što ga čini pogodnim alatom za brže održavanje računala.

  3. Upravljanje Startup Programima: Alat za upravljanje startup programima omogućuje korisnicima kontrolu nad aplikacijama koje se pokreću prilikom pokretanja računala, što može poboljšati brzinu pokretanja sustava.

  4. Jednostavno Sučelje: Sučelje je jednostavno i intuitivno za korištenje, čineći ga pristupačnim korisnicima svih razina vještina.

  5. Dodatne Značajke: CCleaner nudi dodatne značajke poput alata za deinstalaciju programa, analize diska i brisanje slobodnog prostora na disku.

Nedostaci:

  1. Ograničene Napredne Značajke u Besplatnoj Verziji: Besplatna verzija CCleaner-a nudi ograničene napredne značajke u usporedbi s plaćenim planom, poput automatskog redovitog čišćenja.

  2. Upitna Potreba za Registry Čišćenjem: Čišćenje registra može biti kontroverzno, a neki stručnjaci tvrde da to može biti nepotrebno i potencijalno riskantno.

  3. Potreba za Pažljivim Korištenjem: Nepravilno korištenje alata za čišćenje može dovesti do problema s funkcionalnošću sustava, stoga je potrebno pažljivo upravljati postavkama čišćenja.

Zaključak:

CCleaner je jednostavan i učinkovit alat za čišćenje računala, posebno za osnovno održavanje i optimizaciju prostora na disku. Međutim, korisnici trebaju biti oprezni prilikom čišćenja registra i pažljivo koristiti napredne značajke kako bi izbjegli potencijalne probleme. U konačnici, CCleaner pruža korisnicima mogućnost održavanja i optimizacije računala, ali treba ga koristiti s oprezom.

Ocijeni aplikaciju

Dodajte komentar & dojam

Korisničke recenzije

Bazirano na 0 recenzija
5 zvijezdica
0
4 zvijezdica
0
3 zvijezdica
0
2 zvijezdica
0
1 zvijezdica
0
Dodajte komentar & dojam
Nikada nećemo dijeliti vašu e-poštu ni s kim drugim.