QR kod
WhatsApp Messenger

WhatsApp Messenger

autor WhatsApp LLC
(0 Recenzira) studeni 19, 2023
WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger

Posljednja verzija

Nadogradnja
studeni 19, 2023
Autor
WhatsApp LLC
Platforma
Android
Preuzimanja
225
Licenca
Free
Naziv
com.whatsapp
Izvješće
Prijavi problem
Posjeti

Detaljnije o WhatsApp Messenger

WhatsApp iz Meta tvrtke je BESPLATNA aplikacija za slanje poruka i video pozive. Koristi je preko 2 milijarde ljudi u više od 180 zemalja. Jednostavna je, pouzdana i privatna, tako da možete jednostavno ostati u kontaktu sa svojim prijateljima i obitelji. WhatsApp radi na mobilnim uređajima i stolnim računalima čak i na sporim vezama, bez pretplatnih naknada.

Privatna komunikacija diljem svijeta

Vaše osobne poruke i pozivi prijateljima i obitelji su krajnje enkriptirani. Nitko izvan vaših razgovora, čak ni WhatsApp, ne može ih pročitati ili poslušati.

Jednostavne i sigurne veze, odmah dostupne

Sve što vam treba je vaš broj telefona, nema korisničkih imena ili prijava. Brzo možete pregledati svoje kontakte koji su na WhatsApp-u i započeti razgovor.

Visokokvalitetni glasovni i video pozivi

Obavljajte sigurne video i glasovne pozive besplatno* s do 8 osoba. Vaši pozivi rade na mobilnim uređajima putem internetske usluge vašeg telefona, čak i na sporim vezama.

Grupni razgovori za održavanje veze

Ostanite u kontaktu s prijateljima i obitelji. Krajnje enkriptirani grupni razgovori omogućuju vam dijeljenje poruka, fotografija, videa i dokumenata na mobilnim i stolnim uređajima.

Ostanite povezani u stvarnom vremenu

Podijelite svoju lokaciju samo s onima u vašem individualnom ili grupnom razgovoru i prestanite je dijeliti u bilo kojem trenutku. Ili snimite glasovnu poruku za brzo povezivanje.

Dijelite svakodnevne trenutke putem Statusa

Status vam omogućuje dijeljenje ažuriranja teksta, fotografija, videa i GIF-ova koji nestaju nakon 24 sata. Možete odabrati dijeliti statusne postove sa svim kontaktima ili samo odabranima.

Koristite WhatsApp na svom satima Wear OS kako biste nastavili razgovore, odgovarali na poruke i primili pozive - sve s ručnog zgloba. I iskoristite pločice i komplikacije kako biste jednostavno pristupili razgovorima i slali glasovne poruke.

*Mogući troškovi podataka. Kontaktirajte svog pružatelja za detalje.

Ocijeni aplikaciju

Dodajte komentar & dojam

Korisničke recenzije

Bazirano na 0 recenzija
5 zvijezdica
0
4 zvijezdica
0
3 zvijezdica
0
2 zvijezdica
0
1 zvijezdica
0
Dodajte komentar & dojam
Nikada nećemo dijeliti vašu e-poštu ni s kim drugim.