QR kod
Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

Posljednja autor Mozilla
(0 Recenzira) studeni 19, 2023
Mozilla Firefox

Posljednja verzija

Verzija
Posljednja
Nadogradnja
studeni 19, 2023
Autor
Mozilla
Kategorije
Internet
Platforma
Windows
Veličina
398 KB
Preuzimanja
4,471
Licenca
Freeware
Naziv
Mozilla Firefox
Izvješće
Prijavi problem
Download (398 KB)

Detaljnije o Mozilla Firefox

Ukratko, Mozilla Firefox je preglednik koji kombinira brzinu, sigurnost, prilagodljivost i otvorenu filozofiju, nudeći korisnicima svestrano i ugodno iskustvo pregledavanja interneta.

Mozilla Firefox je popularni internetski preglednik s dugom poviješću, a evo nekoliko ključnih aspekata koji se često ističu u recenzijama:

  1. Preglednost i Prilagodljivost: Firefox pruža korisnicima čistu i preglednu radnu površinu, a istovremeno nudi bogatstvo opcija prilagodbe. Korisnici mogu prilagoditi traku alatki, dodavati proširenja i prilagoditi postavke prema vlastitim preferencijama.

  2. Sigurnost i Privatnost: Mozilla je poznata po postavljanju visokih standarda u vezi sigurnosti i privatnosti. Firefox redovito ažurira svoje značajke sigurnosti, uključujući blokadu praćenja i mogućnost automatskog blokiranja zlonamjernih web stranica.

  3. Brzina i Performanse: Firefox se često pohvaljuje brzinom učitavanja stranica, te se trudi optimizirati performanse preglednika kako bi korisnicima pružio glatko iskustvo pregledavanja.

  4. Open-Source Filozofija: Firefox je open-source projekt, što znači da je kod dostupan javnosti. Ova filozofija potiče inovacije i transparentnost te doprinosi raznolikosti proširenja koja su dostupna korisnicima.

  5. Dostupnost Proširenja: Sa snažnom podrškom za proširenja, Firefox omogućuje korisnicima prilagodbu preglednika prema vlastitim potrebama. Raznovrsna zajednica razvijatelja doprinosi širokom spektru dostupnih dodataka.

  6. Kompatibilnost: Firefox je kompatibilan s različitim operativnim sustavima, uključujući Windows, macOS, Linux te mobilne platforme poput Androida.

  7. Novosti i Inovacije: Mozilla redovito uvodi nove značajke i inovacije kako bi se suprotstavila promjenama u digitalnom okruženju. To uključuje unapređenja performansi, poboljšanja u vezi sigurnosti i novitete u korisničkom sučelju.

Ukratko, Firefox je preglednik koji kombinira brzinu, sigurnost, prilagodljivost i otvorenu filozofiju, nudeći korisnicima svestrano i ugodno iskustvo pregledavanja interneta.

Ocijeni aplikaciju

Dodajte komentar & dojam

Korisničke recenzije

Bazirano na 0 recenzija
5 zvijezdica
0
4 zvijezdica
0
3 zvijezdica
0
2 zvijezdica
0
1 zvijezdica
0
Dodajte komentar & dojam
Nikada nećemo dijeliti vašu e-poštu ni s kim drugim.